Vi hjälper dig med Tapetsering

När du vill förnya ditt hem eller ditt företag så hjälper vi dig på Njurunda Måleri med din tapetsering. Ibland krävs det bara att ändra färgen på väggarna eller lägga krutet på en fondvägg för att ge rummet ett helt nytt utseende och atmosfär.

Våra duktiga medarbetare har många års erfarenhet av tapetsering och bidrar med goda råd och hjälp att välja tapeter efter inredning och design.

Om du vill veta mer om våra tjänster eller anlita en skicklig tapetserare kontakta oss via telefon eller genom att fylla i kontaktforumläret för offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan med ett prisförslag på tapetseringen.

tapetsera_innehall

Målning och tapetsering i Sundsvall och Vemdalen

Njurunda Måleri är ett komplett måleriföretag som erbjuder en rad olika tjänster inom underhållsmåleri, reparationer och renoveringar. Alltså vi kan hjälpa dig med alla typer av målerijobb och tapetsering.

Varför tapetsera när man kan måla? Vi tycker förstås att målade väggar har sina fördelar men med tapeter kan du som kund välja snygga mönster för att matchar stilen på möblerna eller för att komplettera rummets särskilda karaktär. Men vi vet att det inte är lätt att tapetsera på egen hand. Det kan lätt bli snett och bubbligt när tapeterna ska sättas på plats, därför behövs det ofta hjälp av någon som kan.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi på ett effektivt sätt erbjuda tapetsering av hög kvalitet för både privatpersoner och företag i Sundsvall och Vemdalen. Kontakta oss redan idag för offertförslag. Välkommen!

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?