Vi hjälper dig med Tapetsering

När du vill förnya ditt hem eller ditt företag så hjälper vi dig på Njurunda Måleri med din tapetsering. Ibland krävs det bara att ändra färgen på väggarna eller lägga krutet på en fondvägg för att ge rummet ett helt nytt utseende och atmosfär.

Våra duktiga medarbetare har många års erfarenhet av tapetsering och bidrar med goda råd och hjälp att välja tapeter efter inredning och design.

Om du vill veta mer om våra tjänster eller anlita en skicklig tapetserare kontakta oss via telefon eller genom att fylla i kontaktforumläret för offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan med ett prisförslag på tapetseringen.

tapetsera_innehall

Målning och tapetsering Sundsvall

Njurunda Måleri är ett komplett måleriföretag som erbjuder en rad olika tjänster inom underhållsmåleri, reparationer och renoveringar. Alltså vi kan hjälpa dig med alla typer av målerijobb och tapetsering.

Varför tapetsera när man kan måla? Vi tycker förstås att målade väggar har sina fördelar men med tapeter kan du som kund välja snygga mönster för att matchar stilen på möblerna eller för att komplettera rummets särskilda karaktär. Men vi vet att det inte är lätt att tapetsera på egen hand. Det kan lätt bli snett och bubbligt när tapeterna ska sättas på plats, därför behövs det ofta hjälp av någon som kan.

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi på ett effektivt sätt erbjuda tapetsering av hög kvalitet för både privatpersoner och företag i Sundsvall. Kontakta oss redan idag för offertförslag. Välkommen!

Kontakt/Offert

Vill du kontakta oss eller göra en offerförfrågan direkt till oss på Njurunda Måleri AB.

Då kan du ringa 070-640 86 31, maila info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält samt se till att vi kan enkelt kontakta dig med de kontaktuppgifter du skrivit.

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?