Målning utomhus i Sundsvall och Vemdalen

Vi på Njurunda Måleri är specialister på underhållsmålning, utomhusmålning, inomhusmålning och tapetsering i Sundsvall och Vemdalen. Våra tjänster innefattar bland annat målning av fastigheter, både nybyggen och gamla fastigheter, renoveringar och reparationer, underhållsmåleri både invändigt och utomhus, fasadmåleri, vägg-, tak- och golvmålning samt målning av lister.

Vi bygger och hyr även ut ställningar för ommålning av fasader.

Hos oss får du som kund en komplett service av hög kvalitet till rätt pris. Kontakta oss redan idag via telefon eller formuläret här på hemsidan.

mala_ute_innehall

Komplett måleriföretag håller vad vi lovar

Vi tror på långsiktiga relationer, därför håller vi alltid vad vi lovar. Och med många års erfarenhet i branschen vet vi att ett väl utfört arbete betyder en nöjd kund. Vi strävar därför alltid efter att tillgodose våra kunders önskemål och erbjuda målning av hög kvalitet till bra priser. Njurunda Måleri har ett gott samarbete med JP Färghuset i Sundsvall vilket ger oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder det mesta och det bästa när det gäller material och verktyg.

Vill du veta mer om våra måleritjänster eller anlita våra duktiga medarbetare, kontakta oss antingen via telefon eller genom att fylla i dina uppgifter i formuläret för offertförfrågan här på hemsidan. Då hör vi av oss till dig med ett prisförslag på jobbet.

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?