Njurunda måleri hjälper dig att måla inomhus

Vi på Njurunda Måleri i Sundsvall är specialister på underhållsmålning, utomhusmålning, inomhusmålning och tapetsering. Våra tjänster innefattar bland annat målning av fastigheter, både nybyggen och gamla fastigheter, renoveringar och reparationer, underhållsmåleri både invändigt och utomhus, fasadmåleri, vägg-, tak- och golvmålning samt målning av lister.

Vi bygger och hyr även ut ställningar för ommålning av fasader.

Hos oss får du som kund en komplett service av hög kvalitet till rätt pris. Kontakta oss redan idag via telefon eller formuläret här på hemsidan.

mala_inne_innehall

God service och kvalitet för bästa resultat

Goda relationer med samarbetspartners och kunder är viktigt för oss, därför arbetar vi med kvalitet i val av material och verktyg samt i utförande. Våra erfarna målare gör alltid sitt bästa för att uppfylla dina önskemål som kund, oavsett om du är en företagskund eller en privatperson.

Vi på Njurunda Måleri har ett gott samarbete med JP Färghuset i Sundsvall vilket ger våra målare det mesta och det bästa när det gäller material och verktyg. Välkommen!

Kontakt/Offert

Vill du kontakta oss eller göra en offerförfrågan direkt till oss på Njurunda Måleri AB.

Då kan du ringa 070-640 86 31, maila info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält samt se till att vi kan enkelt kontakta dig med de kontaktuppgifter du skrivit.

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?