Tapetsering i Sundsvall

Vill du förnya ditt hem? Då har vi ett enkelt knep för att ge ditt boende ännu stiligare. Vi på Njurunda Måleri erbjuder tapetsering åt företag och privatpersoner i Sundsvall. Ibland krävs det bara att ändra färgen på väggarna eller lägga krutet på en fondvägg för att ge rummet ett helt nytt utseende och atmosfär. Våra duktiga medarbetare har många års erfarenhet av tapetsering och kan till och med bidra med goda råd och hjälp att välja tapeter efter inredning och design om så önskas. Om du vill veta mer om våra tjänster eller anlita en skicklig tapetserare kan du kontakta oss via telefon eller genom att fylla i forumläret för offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan med ett prisförslag på tapetseringen.

Målning och tapetsering Sundsvall

Njurunda Måleri är ett komplett måleriföretag som erbjuder en rad olika tjänster inom underhållsmåleri, reparationer och renoveringar. Däribland alla typer av målerijobb och tapetsering i Sundsvall. Varför tapetsera när man kan måla? Vi tycker förstås att målade väggar har sina fördelar men med tapeter kan du som kund välja snygga mönster för att matchar stilen på möblerna eller för att komplettera rummets särskilda karaktär. Men det är inte lätt att tapetsera på egen hand. Det kan lätt bli snett och bubbligt när tapeterna ska sättas på plats, därför behövs det ofta hjälp av någon som kan. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap kan vi på ett effektivt sätt erbjuda tapetsering av hög kvalitet för både privatpersoner och företag i Sundsvall. Kontakta oss redan idag för offertförslag. Välkommen!

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Vill du kontakta oss eller göra en offerförfrågan direkt till oss på Njurunda Måleri AB.

Då kan du ringa 070-640 86 31, maila info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält samt se till att vi kan enkelt kontakta dig med de kontaktuppgifter du skrivit.

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?