Letar du tapetserare i Vemdalen? Kontakta Njurunda Måleri för en offert idag!

När du vill piffa upp ditt hem eller företagslokaler hjälper Njurunda Måleri dig. Ibland räcker det med att byta färg i rummet eller bara skapa en fondvägg för att ge rummet ett stort lyft. Våra tapetserare i Vemdalen har många års erfarenhet av tapetsering och bidrar gärna med goda råd och tips när det kommer till att välja tapeter.

Fyra saker att tänka på när vid tapetsering

Vi vet att det kan vara svårt att tapetsera på egen hand. Det kan lätt bli snett och bubbligt när tapeterna ska sättas på plats och därför behövs det ofta hjälp av någon som kan. Här är några saker som vi anser vara viktigt för ett gott slutresultat.

1. Förarbete och planering av tapetseringen

Ett väl genomfört underarbete är grunden för hur resten av din tapetsering kommer att bli och beroende på vilken yta du ska tapetsera på skiljer sig det här steget en smula. Våra tapetserare i Vemdalen har stor kunskap om alla typer av ytor och ser till att detta blir utfört på bästa sätt.

2. Välja rätt tapet

Att välja tapet är inte helt enkelt, det är många faktorer att ta hänsyn till. En exklusiv designtapet behöver exempelvis inte vara bättre kvalitetsmässigt – det du betalar för i första hand är designen och inte kvaliteten. Man behöver heller inte alltid välja en vit tapet. Det viktigaste är alltid att tapeten är fin i dina ögon och matchar hemmets inredning. Vi lyssnar alltid till kundens önskemål men hjälper gärna till med råd när det kommer till valet av tapet.

3. Tapetsera med rätt verktyg

Det här låter kanske självklart, men vi har sett många skräckexempel. Njurunda Måleris kompetenta tapetserare i Vemdalen använder alltid rätt verktyg. Allt från lim, rollers och penslar, till linjaler, skrapor och rakbladsskärare.

4. Att tapetsera noggrant

Sneda väggar och tak kan göra det svårt att sätta upp tapeten rakt, i synnerhet om det är en mönstrad tapet. Därför använder vi laserverktyg för maximal precision. Att slipa ned skarvar och tapetsera korrekt i anslutning till eluttag är också viktigt för ett snyggt slutresultat.

När du ska anlita tapetserare i Vemdalen

Anlita ett måleriföretag som vet hur det ska göras. Njurunda Måleris tapetserare i Vemdalen har många års erfarenhet och använder alltid rätt proffsverktyg. Du kan enkelt nå oss på mail, telefon eller via vårt offertformulär på vår hemsida. Kontakta oss idag för att få offert.

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?