Målning utomhus i Sundsvall

Vi på Njurunda Måleri i Sundsvall är specialister på underhållsmålning och erbjuder företag och privatpersoner över södra Norrland hjälp med målning utomhus likväl som inomhus. Våra tjänster innefattar bland annat målning av fastigheter, både nybyggen och gamla fastigheter, renoveringar och reparationer, underhållsmåleri både invändigt och utomhus, fasadmåleri, vägg-, tak- och golvmålning samt målning av lister. Vi bygger och hyr även ut ställningar för ommålning av fasader.

Hos oss får du som kund en komplett service av hög kvalitet till rätt pris. Våra erfarna medarbetare kan till och med bidra med goda råd och hjälp med inredning och design om så önskas. Kontakta oss redan idag via telefon eller formuläret här på hemsidan.

Komplett måleriföretag för målning utomhus & inomhus

Vi tror på långsiktiga relationer, därför håller vi alltid vad vi lovar. Och med många års erfarenhet i branschen vet vi att ett väl utfört arbete betyder en nöjd kund. Vi strävar därför alltid efter att tillgodose våra kunders önskemål och erbjuda målning av hög kvalitet till bra priser. Njurunda Måleri har ett gott samarbete med JP Färghuset i Sundsvall vilket ger oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder det mesta och det bästa när det gäller material och verktyg.

Vill du veta mer om målning utomhus i Sundsvall eller anlita våra duktiga medarbetare, kontakta oss antingen via telefon eller genom att fylla i dina uppgifter i formuläret för offertförfrågan här på hemsidan. Då hör vi av oss till dig med ett prisförslag på jobbet.

Välkommen till Njurunda Måleri!

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?