Måleri för dig i Sundsvall

Behöver du hjälp att måla om? Ring då den bästa målerifirman i Sundsvall. Njurunda Måleri är det kompletta måleriföretaget som utför alla typer av måleriarbeten för privatpersoner och företag i södra Norrland. Vad som gör oss till den bästa målerifirman i Sundsvall är att vi alltid håller vad vi lovar. Med ett par år i branschen vet vi att ett väl utfört arbete betyder en nöjd kund och vår strävan är att alltid tillgodo våra kunders önskemål med välutförda målerijobb av hög kvalitet till bra priser.

Vill du veta mer om oss och vad vi erbjuder eller helt enkelt boka våra målare för ett uppdrag? Kontakta oss via telefon eller mail för offertförfrågan, så hör vi av oss till dig med ett prisförslag på jobbet.

Måleriföretag i Sundsvall med fokus på kvalitet och service

Vad vill du förbättra eller underhålla? Som du ser nedan utför vi de allra flesta måleriarbeten i Sundsvall, både invändigt och utvändigt för både privatpersoner och företag. Om så önskas kan våra erfarna medarbetare till och med erbjuda goda råd och hjälp med inredning och design. Det du vill ha målat, ser vi till att måla helt enkelt – med det bästa slutresultatet.

För oss är det viktigt att du som kund får rätt service, därför strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder kvalitet i både utförande och val av färg. Njurunda Måleri har ett gott samarbete med JP Färghuset i Sundsvall vilket ger oss möjligheten att kunna erbjuda våra kunder det mesta och det bästa när det gäller material och verktyg.

Exempel på måleriarbeten vi utför:

  • Målning av fastigheter

  • Nybyggnationer

  • Renoveringar

  • Reparationer

  • Underhållsmåleri både inne och utomhus

  • Fasadmåleri

  • Vägg-,  tak- och golvmålning

  • Lister

  • Bygger och hyr ut ställning för ommålning av fasader

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Vill du kontakta oss eller göra en offerförfrågan direkt till oss på Njurunda Måleri AB.

Då kan du ringa 070-640 86 31, maila info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält samt se till att vi kan enkelt kontakta dig med de kontaktuppgifter du skrivit.

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?