Måla om huset i Sundsvall

Börjar det bli dags att måla om huset? Vi på Njurunda Måleri i Sundsvall är specialister på ut- och invändigt underhållsmåleri med allt från nybyggen till gamla fastigheter och arbetar både mot företag och privatkunder. Vi tycker om nöjda kunder och strävar hela tiden efter att tillgodose dig som uppdragsgivare med väl utförda arbeten av hög kvalitet till bra pris. Tack vare vårt goda samarbete med JP Färghuset i Sundsvall har vi möjlighet att kunna erbjuda dig som kund det mesta och det bästa vad gäller material och verktyg när du anlitar oss för att göra jobbet!

Har du något du vill att vi ska måla om åt dig i Sundsvall? Kontakta oss via telefon eller fyll i dina uppgifter i formuläret för offertförfrågan här på hemsidan, så hör vi av oss till dig med ett prisförslag på uppdraget. Välkommen!

Vi hjälper dig att måla om huset i Sundsvall och lite till

Berätta vad du vill måla om så hjälper vi dig att förverkliga idén – med det bästa slutresultatet. Vi på Njurunda Måleri erbjuder tjänster inom de allra flesta målarjobb. Däribland målning av fastigheter, både nybyggnationer och gamla fastigheter, renoveringar och reparationer, underhållsmåleri både invändigt och utomhus, fasadmåleri, vägg-, tak- och golvmålning samt lister och vi bygger och hyr ut ställningar för ommålning av fasader. Om så önskas kan våra erfarna medarbetare till och med erbjuda goda råd och hjälp med inredning och design. Vad vill du måla om? Kontakta oss med din förfrågan redan idag!

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?