Bästa målaren i Vemdalen – få offert från Njurunda Måleri idag!

Funderar du på att måla om? Njurunda Måleri inom ut- och invändigt underhållsmåleri. Vi arbetar med, och har erfarenhet av, både mindre och större projekt. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag, och tar oss an uppdrag med allt från nyproducerade till äldre fastigheter. Hos oss får du som kund komplett service av hög kvalitet.

Tre saker att tänka på när du ska måla om

Oavsett om det är första gången du har kontakt med målare, eller om du anlitat målare tidigare, kan det vara svårt att ha koll på allting. Men vi hjälper dig. Här är några saker som är extra viktigt att tänka på.

1. Be alltid om offert från målaren

Undvik kostsamma merkostnader. Ber du om offert innan blir det inga tråkiga överraskningar under arbetets gång. Offerten fungerar som en trygghet för både dig och oss. 2. Välj en erfaren målare

Att anlita hantverkare och målare ska vara enkelt. Väljer du en erfaren målare behöver jobbet göras bara en gång, utan kompletteringsjobb i efterhand. Våra målare har kundens önskemål som högsta prioritet och gör alltid jobbet ordentligt från början. Låt oss göra jobbet, så kan du spara din tid till roligare saker.

3. Anlita ett lokalt måleriföretag

Vi kommer kanske aldrig att bli störst, men vår ambition är att alltid vara enkla, snabba och tydliga med våra projekt. Vi är enkla att få tag på och kan snabbt vara på plats, vilket gör det lättare att planera hembesök för konsultation och arbete.

Njurunda Måleri utför måleriarbeten som…

  • Nyproduktion
  • Renoveringar
  • Reparationer
  • Underhåll – inomhus såväl som utomhus
  • Fasad, vägg, tak och golv
  • Lister
  • Fastigheter, enfamiljshus, flerfamiljshus, hyreshus m.m
  • Byggande och uthyrning av ställningar för ommålning av fasader

När det är dags att måla om

När du väl har bestämt dig för att måla om ditt hus eller göra den där renoveringen, vill du få ett väl utfört jobb. Kontakta oss på Njurunda Måleri. Oavsett om du är privatperson eller företag – stort som litet – kan du alltid nå oss via mail, telefon eller via offertformuläret på vår hemsida. Alla kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida. Kontakta oss idag för att få pris och offert. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss för offert

Njurunda måleri
Guldvägen 8
862 40 Njurunda
070-640 86 31
info@njurundamaleri.se

Kontakt/Offert

Så här gör du enklast och snabbast när du vill kontakta eller göra en offerförfrågan till oss på Njurunda Måleri AB.

Gäller din förfrågan Sundsvall ring Mats på 070-6408631 eller gäller din förfrågan Vemdalen ring Joakim på 070-3065700

Du kan också maila oss direkt till info@njurundamaleri.se eller fylla i formuläret.

Se till att skriva rätt information i alla fält så vi enkelt och snabbt kan kontakta dig

Tack på förhand!

Ditt namn*

Din epost-adress*

Telefonnummer*

Vad vill du ha hjälp med?